CATALOG PRODUSE

Vizualizati / descarcati

 Catalogul de produse

 

 

Upload macheta

 

Va rugam sa va asigurati ca macheta dvs. respecta urmatoarele cerinte tehnice generale (cerintele specifice fiecarui produs pot fi gasite pe site in pagina produsului, in tabul "Fisiere atasate" de langa "Descriere detaliata"):

  • Dimensiuni totale: in functie de produs
  • Macheta sa fie intreaga, intr-un singur fisier, fara bleed (margini / linii de taiere)
  • Scara 1:1
  • Format TIFF, JPG, PDF, CDR, EPS, PSD, AI - preferabil TIFF
  • Spatiu de culoare RGB, CMYK sau combinatii de RGB, CMYK si Pantone (doar in fisiere PDF sau AI)
  • Rezolutie poze minim 72 dpi - recomandabil 150 dpi sau mai mare
  • Fisierele Corel Draw trebuie sa aibe textele convertite la curbe.
  • Recomandam utilizarea compresiei LZW pentru arhivarea fisierelor TIFF.

 

Va rugam sa treceti in denumirea fisierului pe care doriti sa il trimiteti Numele Companiei si Produsul a carui personalizare o doriti.

 

ATENTIE:

1. Fisierele trimise fara o comanda prealabila nu vor fi luate in considerare.

2. Excelexpo foloseste fisierele numai in scopul realizarii comenzii trimise. Fisierele dvs. sunt pastrate maxim 30 zile de la momentul introducerii, dupa care vor fi sterse.

3. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca, culorile printate pot diferi usor fata de culorile ce apar pe monitorul dvs sau pe alte materiale promotionale datorita unor factori precum: materialul pe care se printeaza, tipul cernelii, tehnologia de print, calibrarea monitorului dvs., etc. De aceea, recomandam tuturor clientilor efectuarea in prealabil a unei mostre gratuite de print pentru bunul de tipar (costul trimiterii probei de print cade in sarcina clientului)Solicitarea trebuie trimisa impreuna cu comanda sau ulterior, insa INAINTEA trimiterii machetei. Excelexpo nu mai poate da curs solicitarilor sosite dupa inceperea producerii personalizarii.

4. Va rugam sa verificati cu atentie machetele inaintea trimiterii sau aprobarii lor pentru print. Trimiterea machetei echivaleaza cu acceptul dvs. ca fisierul este corect, complet si bun pentru print pe produsele comandate. Excelexpo nu isi asuma raspunderea pentru continutul, calitatea si rezolutia fisierelor trimise sau aprobate pentru productie.

5. Clientul este raspunzator pentru respectarea prevederile legale si a drepturilor de proprietate intelectuala, industriala si de autor (inventie, inovatie, marca, desene si modele industriale, emblema, denumire, drept de autor, etc) referitoare la produsele si / sau personalizarea produselor comandate; indiferent daca macheta a fost realizata de client, Excelexpo sau o terta parte.

INFORMATII & COMENZI

        0726 249 224
        0726 249 226

        021 425 8981

Trimite e-mail

 

 

COMANDA DVS.

Nu ați selectat nici un produs.

MARTURII CLIENTI

"Excelexpo este un partener deosebit. Sunt o echipa responsabila, de incredere, cu care este usor de lucrat si care ofera produse extraordinare. Avem un partener pe care ne putem baza."

Cristian Munteanu - NonInvasive Medical - Biopredictive Romania