Termeni si Conditii

 

 

Aplicabilitate


Prezentele Termeni si Conditii sunt aplicabile tuturor tranzactiilor cu produse si servicii furnizate de Excelexpo SRL (avand sediul social in Bucuresti, Aleea Trestiana nr. 2, sector 4, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/16396/2003, CIF RO15963718), indiferent daca comenzile au fost trimise pe site, prin e-mail, fax, telefonic, in cadrul unei intalniri, etc., si daca nu se specifica altfel in scris, prevaleaza oricaror alte intelegeri verbale prealabile sau ulterioare. Societatea Excelexpo SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra site-urilor www.excelexpo.ro sau www.excelexpo.eu, precum si asupra acestor Termeni si conditii, structurii si continutului acestora sau orice alte modificari ce le-ar putea afecta in mod direct sau indirect, in orice moment, fara a fi necesara vreo notificare prealabila sau ulterioara in acest sens catre clienti si utilizatori. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina curenta "Termeni si conditii". 

Societatea Excelexpo SRL se adreseaza, preia comenzi si incheie tranzactii doar cu persoane juridice.

TRIMITEREA UNEI COMENZI (PE SITE, PRIN E-MAIL, FAX, TELEFONIC, IN CADRUL UNEI INTALNIRI, ETC.,) IMPLICA ACCEPTAREA IN TOTALITATE A TERMENILOR SI CONDITIILOR CE VOR FI DETALIATE IN PARAGRAFELE URMATOARE, CARE PREVALEAZA ASUPRA ORICAREI ALTE INTELEGERI PE CARE ATI PUTEA SA O AVETI CU EXCELEXPO SRL SAU CU TOTI MEMBRII RETELEI SALE COMERCIALE. VA RUGAM SA VIZITATI PERIODIC ACEASTA SECTIUNE PENTRU A VERIFICA TERMENII SI CONDITIILE PE CARE LE-ATI AGREAT.

 

Produsele si serviciile Excelexpo


Produsele si serviciile furnizate de Excelexpo SRL sunt descrise pe site precum si in prezentarile / ofertele comerciale trimise clientilor interesati. Pretul unitar este specificat in dreptul fiecarui produs sau serviciu: cumulat (pentru produs plus personalizare) si defalcat (pentru produs, personalizare, refacere personalizare, etc.). Produsele si personalizarile pot fi comandate impreuna sau separat. Preturile pentru serviciile de livrare sau de montaj calificat (daca este cazul) sunt ofertate separat in functie de specificul si caracteristicile comenzii. Preturile produselor si serviciilor sunt exprimate in Euro si nu contin TVA. Facturarea produselor se va face in Lei la cursul BNR valabil in data emiterii facturii. Excelexpo SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile unilateral, fara notificare prealabila, in functie de decizia conducerii societatii.
Pentru a putea fi prelucrate, comenzile pentru produsele si serviciile furnizate de Excelexpo SRL trebuie sa contina cel putin urmatoarele informatii: numele companiei, numele persoanei care plaseaza comanda, adresa, numar de telefon, adresa de email, datele de facturare si detaliile referitoare la comanda precum: denumire produs, cantitate, macheta (daca este cazul), solicitarea unui anumit termen de livrare (daca este cazul), etc. Dupa receptionarea comenzii, Excelexpo SRL va trimite un e-mail in care vi se vor solicita restul informatiilor necesare (daca este cazul) pentru a putea prelua / finaliza comanda sau va trimite o confirmare de comanda cu detaliile acesteia: disponibilitatea stocului si / sau termenul de productie necesar pentru finalizarea produselor, suma si modalitati de plata, detaliile livrarii, termen de livrare, etc. O comanda se considera acceptata atunci cand este trimisa o confirmare de comanda electronica (e-mail) explicita din partea societatii catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. Comunicarile facute pentru aflarea informatiilor necesare onorarii unei comenzi nu se considera confirmare electronica. In situatia in care Excelexpo SRL nu confirma comanda, aceasta se considera neacceptata.

Unele produse necesita o macheta grafica corespunzatoare in vederea realizarii personalizarii. Machetele se pot trimite prin una din urmatoarele metode:

  • prin e-mail (pentru fisiere de pana la 10 MB)
  • printr-un serviciu de gazduire fisiere (precum www.wetransfer.com, etc.).

Va rugam sa treceti in denumirea fisierului pe care doriti sa il trimiteti: numele companiei si produsul a carui personalizare o doriti. De asemenea, va rugam sa mentionati in comanda prin ce metoda ati trimis machetele. Din cauza riscurilor de transmitere a virusilor informatici nu avem posibilitatea sa primim fisiere pe stick USB, HDD extern, DVD, CD, etc.

Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

  • Fisierele trimise fara o comanda prealabila nu vor fi luate in considerare.
  • Excelexpo foloseste fisierele numai in scopul realizarii comenzii trimise. Fisierele dvs. sunt pastrate maxim 30 zile de la momentul introducerii, dupa care vor fi sterse.
  • Culorile printate pot diferi usor fata de culorile ce apar pe monitorul dvs sau pe alte materiale promotionale datorita unor factori precum: materialul pe care se printeaza, tipul cernelii, tehnologia de print, calibrarea monitorului dvs., etc. De aceea, recomandam tuturor clientilor efectuarea in prealabil a unei mostre gratuite de print pentru bunul de tipar (costul trimiterii probei de print cade in sarcina clientului). Solicitarea trebuie trimisa impreuna cu comanda sau ulterior, insa INAINTEA trimiterii machetei. Excelexpo nu mai poate da curs solicitarilor sosite dupa inceperea producerii personalizarii!
  • Va rugam sa verificati cu atentie machetele inaintea trimiterii sau aprobarii lor pentru print. Trimiterea machetei echivaleaza cu acceptul dvs. ca fisierul este corect, complet si bun pentru print pe produsele comandate. Excelexpo nu isi asuma raspunderea pentru continutul, calitatea si rezolutia fisierelor trimise sau aprobate pentru productie.
  • Clientul este raspunzator pentru respectarea prevederile legale si a drepturilor de proprietate intelectuala, industriala si de autor (inventie, inovatie, marca, desene si modele industriale, emblema, denumire, drept de autor, etc) referitoare la produsele si / sau personalizarea produselor comandate; indiferent daca macheta a fost realizata de client, Excelexpo sau o terta parte.


Excelexpo SRL poate folosi, cu titlu exemplificativ al posibilitatilor de personalizare, in cataloage, pliante, website sau alte materialele publicitare proprii, poze ale produselor si serviciilor furnizate. Daca nu sunteti de acord ca Excelexpo SRL sa foloseasca denumiri, imagini si a fotografii ale produselor furnizate catre dvs., va rugam sa ne informati trimitand un e-mail in acest sens la adresa office@excelexpo.ro.

Cateodata, desi produsele apar ca disponibile pentru vanzare pe site-ul
www.excelexpo.ro, www.excelexpo.eu sau in diverse oferte trimise, exista posibilitatea ca datorita onorarii altor comenzi sosite in prealabil, stocul disponibil sa fie diminuat sau epuizat la momentul receptionarii unei anumite comenzi. Din acest motiv, informatiile privind disponibilitatea stocului de produse sunt valabile doar la momentul trimiterii ofertei si trebuie reconfirmate ulterior la momentul trimiterii comenzii. In situatia indisponibilitatii produsului pe stoc in cantitatea dorita, Excelexpo va comunica clientului stocul ramas disponibil, termenul cand produsul va fi din nou pe stoc si / sau variante alternative de produs sau serviciu. Clientul poate accepta una din variantele propuse sau poate anula comanda. Excelexpo nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru eventualele pierderi directe sau indirecte suportate de client datorita nedisponibilitatii stocurilor la momentul lansarii comenzii.

Clientul este de acord sa preia riscul pieirii si deteriorarii bunurilor la momentul predarii acestora de catre Excelexpo SRL, indiferent de plata pretului, incheierea contractului sau transferul dreptului de proprietate.
Clientul este obligat sa manipuleze si sa utilizeze produsele conform instructiunilor primite verbal si / sau scris in vederea asigurarii integritatii si calitatii acestora. Excelexpo SRL nu raspunde pentru deficientele aparute ca urmare a nerespectarii prescriptiilor de manipulare, transportare, conservare sau ca urmare a unui montaj sau utilizare incorecta.

 

Conformitatea produselor


In cazul in care produsele / serviciile primite nu sunt conforme cu cele comandate, clientul are dreptul de a nu accepta si de a returna comanda, cu obligatia de a isi motiva hotararea in scris la office@excelexpo.ro. De asemenea, clientul poate returna produsul in termen de maxim 24 ore de la momentul primirii pentru vicii si neconformitati care nu au fost vizibile / evidente la momentul primirii comenzii, de asemenea cu obligatia de a isi motiva hotararea in scris la office@excelexpo.ro. Excelexpo SRL va verifica produsul / serviciul si va raspunde clientului in termen de maxim 48 ore de la data primirii produsului returnat. In cazul reclamatiilor neintemeiate, al produselor comandate si neprimite sau al coletelor neridicate si returnate, Excelexpo SRL isi rezerva dreptul de a refuza pe viitor comenziile venite din partea respectivului client. Dupa expirarea termenului de 24 ore, daca clientul nu a semnalat in scris nici o neconformitate, Excelexpo considera ca produsele comandate au fost livrate in cantitatea si calitatea corespunzatoare si conforme cu cele comandate. Excelexpo nu accepta reclamatii ulterioare in acest sens (cu exceptia solicitarilor justificate de acordare a garantiei). 

 

Garantii


Excelexpo acorda pentru toate produsele vandute o perioada de garantie de 36 luni de la data facturii fiscale, cu exceptia urmatoarelor categorii de produse care nu beneficiaza de garantie: produsele si displayurile realizate din plastic precum si componentele din plastic ale celorlalte produse, printuri, personalizari, produse personalizate, tiparituri, materiale de printat, obiecte promotionale, accesorii, consumabile, materiale electrice sau ambalaje. Printurile beneficiaza de 36 luni garantie doar in cazul decolorarii. Uzura normala datorata utilizarii obisnuite si care nu afecteaza functionalitatea produselor nu este acoperita de garantie.
Garantia se acorda la punctul de lucru Excelexpo. Costul trimiterii produselor la punctul de lucru Excelexpo si al returnarii acestora cade in sarcina cumparatorului. Pentru detalii va rugam sa consultati "
Garantia produselor Excelexpo".

 

Modalitatea de plata


Plata produselor se efectueaza prin una din modalitatile:

  • plata cu OP (ordin de plata) in avans pe baza facturii proforme / fiscale. Comenzile din Romania se factureaza in Ron la cursul BNR din data intocmirii facturii.
  • plata cu numerar la livrare / ramburs la curier (doar pentru comenzile ce se livreaza in Romania),
  • plata prin Paypal (pentru comenzile pe site).

Pentru anumite produse personalizate, este posibil sa solicitam plata unui avans de 40% la momentul comenzii, inainte de a incepe productia standurilor.
Clientii fideli pot face plata cu BO avalizat / CEC cu adenta la 30 zile (pentru firmele ce nu au avut incidente bancare).

 

Livrarea produselor


Excelexpo realizeaza serviciul de livrare in conformitate cu "Termenii si conditiile serviciilor Excelexpo de livrare". Solicitarea serviciului de livrare reprezinta acordul dvs. cu conditiile Excelexpo de livrare. 

 

Serviciile de montaj calificat


Unele produse eXcelexpo necesita servicii de montaj calificat pentru a putea fi utilizate conform scopului pentru care au fost produse. Printre produsele ce necesita servicii de montaj calificat se pot enumera, dar fara a se limita la acestea: casete luminoase, aviziere, sisteme de directionare, sigle volumetrice, pereti de forex personalizati, postere polipropilena, sisteme TRUSS, standuri expozitionale, inscriptionari auto, montaj bannere, aplicari diverse materiale autocolante, montajul diferitelor echipamente audio-video inchiriate, etc. Excelexpo realizeaza serviciul de montaj calificat in conformitate cu "Termenii si conditiile serviciilor Excelexpo de montaj calificat". Solicitarea serviciului de montaj calificat reprezinta acordul dvs. cu termenii si conditiile serviciilor Excelexpo de montaj calificat. Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

 

Drepturi de autor (copyright)


Continutul site-urilor www.excelexpo.ro si www.excelexpo.eu: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, sunt integral proprietatea Excelexpo SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Denumirea si formatul grafic / logo-ul eXcelexpo sunt marci inregistrate si sunt protejate de Legea Drepturilor de Autor si de Legilor privind Dreptul de Proprietate intelectuala si Industriala. Reproducerea, imitarea sau folosirea fara acordul scris prealabil al Excelexpo SRL a site-urilor, domeniului, marcii, formatului grafic / logoului sau a numelui “Excelexpo”, precum si a oricaror elemente derivate din acestea sunt strict interzise si se pedepsesc conform legilor in vigoare.

 

Confidentialitatea informatiilor


Pentru a raspunde comenzilor sau cererilor dumneavoastra de informatii, precum si pentru a va tine la curent cu noutatile Excelexpo, va putem solicita informatii precum: denumirea societatii, numele reprezentantului societatii, adresa postala, adresa de e-mail, numarul de telefon de contact din partea societatii, datele de facturare, etc. De asemenea, acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dumneavoastra: adresa dumneavoastra de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat prin site-ul nostru, etc. Aceste informatii au scopul de a imbunatati calitatea serviciilor oferite de site. Datele utilizatorilor vor putea fi folosite de catre Excelexpo SRL numai in scopul declarat al acestui site. Daca nu se stabileste altfel, informatiile colectate in urma vizitarii site-ului sau a purtarii corespondentei electronice vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului ofertele solicitate, confirmarea comenzilor, informarile despre produse si promotii, etc. Excelexpo SRL asigura masurile necesare protejarii confidentialitatii vizitatorilor site-ului. Totusi anumite date vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Securitatea informatiilor


Excelexpo SRL asigura securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Desi va intreprinde toate eforturile pentru a le combate si evita, Excelexpo SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii din cauze independente, inclusiv dar fara a se limita la: orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, site-ul, virusi sau alte componente daunatoare existente pe serverul / serverele sau mailurile expediate de www.excelexpo.ro sau www.excelexpo.eu.

 

Comunicarea electronica


Prin vizitarea site-urilor www.excelexpo.ro, www.excelexpo.eu, abonarea la newsletter, trimiterea de e-mail-uri si comenzi catre Excelexpo SRL, utilizatorul realizeaza comunicare in mod electronic si consimte implicit cu privire la aceasta. Astfel, utilizatorul este de acord sa primeasca notificarilor ulterioare in modalitate electronica, incluzand comunicari prin e-mail, anunturi pe site, etc. In cazul in care utilizatorul nu doreste sa (mai) primeasca oferte, notificari sau alte informari din partea Excelexpo SRL, poate solicita acest lucru trimitand un e-mail in acest sens la adresa office@excelexpo.ro cu titlul “DEZABONARE – Nu doresc informatii”.
Newsletter-ele si informarile trimise de Excelexpo SRL pot fi retrimise (forward-ate) celor interesati, fara insa a opera modificari asupra continutului si structurii lor. 

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa intrebari, trimite comunicari, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator sau care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale Excelexpo SRL sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice / electorale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Excelexpo SRL si partenerilor / afiliatilor sai licenta / dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul Excelexpo SRL si partenerilor / afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Prin trimiterea de comunicari, declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Excelexpo SRL sau partenerii / afiliatii sai pentru toate cererile de dauna rezultate din informatia astfel transmisa.

 

Limitarea responsabilitatii


Desi au fost intreprinse toate eforturile posibile, exista posibilitatea ca informatiile, descrierea si caracteristicile produselor sa contina omisiuni sau erori. Excelexpo SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site sau in prezentarea produselor din orice cauza, inclusiv dar fara a se limita la: greseli de dactilografiere, omisiuni, modificari, setari, up-grade-uri, etc. Excelexpo SRL nu garanteaza ca descrierea produselor de pe site este completa si / sau lipsita de erori. Pozele produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare. Produsele cumparate pot prezenta abateri de la pozele si derierile prezentate pe site. Daca ati identificat o astfel de eroare sau omisiune va rugam sa ne-o semnalati la office@excelexpo.ro.
Excelexpo SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Pentru informatii la zi si oferte comerciale, va recomandam sa ne contactati prin oricare din mijloacele detaliate in sectiunea Contact.
Excelexpo SRL nu va putea fi facuta responsabila in nici un fel, cu privire la continutul, calitatea, natura etc. a site-urilor prin care / la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.excelexpo.ro, indiferent de natura acestor legaturi; pentru respectivele site-uri raspunderea fiind purtata integral de proprietarii lor.
Excelexpo SRL acorda utilizatorului acces limitat pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Excelexpo SRL, fara acordul scris al acesteia.
Utilizatorul foloseste site-urile www.excelexpo.ro si www.excelexpo.eu pe riscul propriu. In nici un caz, Excelexpo SRL, angajatii sai si nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte, care pot rezulta prin: utilizarea sau accesarea / vizitarea site-ului, utilizarea informatiilor de pe site, utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare, pierderea produselor, orice alte prejudicii materiale, pierderea de date sau de program, prejudicii financiare sau orice alte prejudicii rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura. Excelexpo SRL nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii sale la un anumit moment sau a anumitor link-uri accesibile de pe site.
In anumite situatii, accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Deoarece societatea care administreaza acest site isi desfasoara activitatea in Romania, va sugeram sa consultati legislatia din tara de origine in cazul in care va aflati intr-o alta tara, societatea neasumandu-si raspunderea in acest caz. Termenele de productie prezentate pe site si / sau in prezentari si ofertele comerciale sunt estimative, Excelexpo SRL neputand fi trasa la raspundere pentru nerespectarea acestora sau pentru orice alte prejudicii care pot rezulta in legatura cu livrarea produselor.

 

Forta Majora


Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

Drept aplicabil


Prezentele Termeni si conditii se supun legii romane. Prin trimiterea unei comenzi, clientul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna toate tranzactiile incheiate cu Excelexpo SRL. Eventualele litigii aparute intre Excelexpo SRL si client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

Sus