Valuta
EUR
  • EUR
  • RON
Limbă
Meniu
Profil
Limbă
  • Acasa +

Categorii Produse

Excelexpo respecta prevederile GDPR

Dată: 2018-05-24

 

Stimate partener,

 

Asa cum stiti, incepand cu data de 25 mai 2018 va intra in vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (cunoscut și sub acronimul GDPR - General Data Protection Regulation).  Excelexpo S.R.L. respecta noile prevederi si si-a definit Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

 

Deoarece parteneriatul nostru este unul intre persoane juridice si se desfasoara in baza Termenilor si Conditiiloriar datele solicitate cu ocazia initierii colaborarii sau crearii unui cont pe site (ex: nume, adresa de email, telefon, fax, date de facturare, adresa de livrare, etc.) sunt datele persoanei juridice, in conformitate cu punctul 14 din Regulamentul (UE) 2016/679 nu este nevoie de un acord explicit din partea dumneavoastra.

 

Cu toate acestea, pentru a putea prelucra datele dvs. in scop de marketing, respectiv pentru a putea primi informari despre produsele si serviciile eXcelexpo, avem nevoie sa ne furnizati explicit consimtamantul dumneavoastra in acest sens. Pentru aceasta, este suficient sa va logati in contul dvs. de client de pe site-ul excelexpo.ro (folosind e-mailul si parola aleasa la momentul crearii contului), sa accesati sectiunea Profil > Buletine informative si sa bifati casuta de la „Newsletter eXcelexpo”. Tot in sectiunea Profil, precum si accesand linkul Informatiile mele personale din subsolul oricarei pagini, puteti vizualiza, administra sau sterge datele dvs. pe care ni le-ati furnizat.

 

Vizitatorii site-ului excelexpo.ro care nu si-au creat un cont de utilizator, pot vizualiza sau sterge propriile informatii cu caracter personal gestionate de Excelexpo  SRL accesand linkul Informatiile mele personale din subsolul oricarei pagini.

 

 

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebari suplimentare sau cereri cu privire la modul in care datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de  Excelexpo  SRL.