Coșul meu

0 produse

Politica de confidentialitate

 

 

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Confidentialitatea si securitatea informatiilor

 

Conform cerintelor Regulamentului 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, avem obligatia de a pastra confidentialitatea si de a utiliza in conditii de siguranta datele personale furnizate Excelexpo SRL in scopuri asociate comercializarii produselor si serviciilor Excelexpo SRL.

 

Excelexpo SRL asigura securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

 

Excelexpo SRL a implementat masuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea accidentala, utilizarea sau accesarea datelor dvs. personale intr-un mod neautorizat, modificate sau dezvaluite. In plus, limitam accesul la datele dvs. personale a angajatilor, agentilor, contractorilor si alte parti terte cu care colaboram. Acestia vor procesa numai datele dvs. personale conform instructiunilor noastre si sunt supuse unei obligatii de confidentialitate.

Am instituit proceduri pentru a face fata oricaror incalcari suspecte de date cu caracter personal si va vom notifica pe dvs. si pe orice autoritate de reglementare aplicabila despre o incalcare in cazul in care suntem obligati din punct de vedere legal pentru a face acest lucru

Desi va intreprinde toate eforturile pentru a le combate si evita, Excelexpo SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru eventuale pierderi de informatii din cauze independente, inclusiv dar fara a se limita la: orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, site-ul, virusi sau alte componente daunatoare existente pe serverul / serverele sau mailurile expediate de www.excelexpo.ro sau www.excelexpo.eu. De asemenea, in ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa intrebari, trimite comunicari, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator sau care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale Excelexpo SRL sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice / electorale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Excelexpo SRL si partenerilor / afiliatilor sai licenta / dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul Excelexpo SRL si partenerilor / afiliatilor sai de a utiliza informatia, daca acestia vor decide astfel. Prin trimiterea de comunicari, declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Excelexpo SRL sau partenerii / afiliatii sai pentru toate cererile de dauna rezultate din informatia astfel transmisa.

 

Categorii de date cu caracter personal care pot face obiectul prelucrarii

 

Datele personale sau informatiile personale inseamna orice informatie despre o persoana prin care poate fi identificata persoana respectiva. Nu include date in care identitatea a fost eliminata (date anonime).

Este posibil sa colectam, sa folosim, sa stocam si sa transferam diferite tipuri de date personale despre dvs. Tipul de date pe care le colectam despre dvs. depinde de relatia dvs. cu noi: de exemplu, daca sunteti un vizitator al site-ului nostru sau un abonat la serviciile noastre. In toate cazurile, am grupat diferitele tipuri de date pe care le putem colecta:

•   datele tranzactiei care pot include detalii despre platile catre si de la dvs. si alte detalii despre produsele si serviciile pe care le-ati achizitionat de la noi.

•   date tehnice care pot include adresa IP (protocol IP), datele dvs. de conectare, tipul si versiunea browserului, setarea si localizarea fusului orar, tipurile si versiunile de plug-in de browser, sistemul de operare si platforma si alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizati cand accesati site-ul www.excelexpo.ro.

•   datele profilului care pot include numele de utilizator si parola dvs., achizitiile sau comenzile efectuate de dvs., interesele, preferintele, feedbackul si raspunsurile la sondaj (daca este cazul).

•   datele de utilizare care pot include informatii despre modul in care utilizati site-ul web, produsele si serviciile noastre.

•   date de marketing si comunicatii, care pot include preferintele dvs. in primirea corespondentei comerciale ce o puteti primi de la noi si de la partile terte si preferintele dvs. de comunicare.

 

Parteneriatele cu persoanele juridice se desfasoara in baza prezentelor Termeni si Conditii iar in conformitate cu punctul 14 din Regulamentul (UE) 2016/679 nu este nevoie de un acord din partea dumneavoastra.

 

Pentru a raspunde cererilor dumneavoastra de informatii si in scopul furnizarii bunurilor si serviciilor, inclusiv pentru transmiterea unei oferte, confirmarea unei comenzii, informarii dvs. privind stadiul comenzii, oferirii de raspunsuri la diverse solicitari sau reclamatii plasate, evaluarii bunurilor si serviciilor oferite, precum si a exercitarii unor activitati comerciale de promovare a bunurilor si serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, statistica, monitorizare a vanzarilor si comportamentului de cumparare a clientilor, activitati administrative si de media, Excelexpo SRL va putea prelucra urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa / domiciliu / sediu firma, adresa de e-mail, functia si numarul de telefon, informatii pentru plati, adresa IP, ID de sesiune al unui website, date de logare, nume de cont / utilizator, etc.

In cazul in care trebuie sa colectam date cu caracter personal prin lege sau in conditiile unui contract pe care il avem cu dvs. si nu reusiti sa furnizati aceste date atunci cand vi se solicita, este posibil sa nu putem executa contractul pe care il avem sau incearcam sa il incheiem cu dvs. (de exemplu, pentru a va furniza servicii, avem nevoie de adresa de email pentru a transmite rapoarte sau de numarul de telefon pentru a va confirma contul si a va transmite alerte sau a va contacta in clarificarea relatiei contractuale). In acest caz, este posibil sa fie necesar sa anulati acel serviciu pe care il aveti cu noi, dar va vom anunta daca este cazul in acel moment.

 

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal 

 

Datele furnizate de dvs. sunt accesate de cei care prelucreaza datele in vederea realizarii ofertei sau comenzii dvs. si / sau de cei care ofera suport tehnic pentru realizarea sarcinilor legate de functionarea si intretinerea sistemului tehnic.  Respectam confidentialitatea datelor furnizate si luam masurile adecvate necesare protejarii informatiilor personale pe care le veti impartasi cu noi.

 

Putem folosi datele dvs. de identitate, de contact, tehnice, de utilizare si de profil pentru a forma o imagine asupra a ceea ce credem ca ati dori sau ca aveti nevoie sau care ar putea fi de interes pentru dvs. Acesta este modul in care decidem ce produse, servicii si oferte pot fi relevante pentru dvs. (numim aceasta corespondenta comerciala-marketing).

Datele dvs. cu caracter personal pot fi utilizate in sistemele de evidenta aflate la sediul social si la punctele de lucru ale societatii Excelexpo in urmatoarele scopuri:

 

Scopul / activitatea

Tipul de date

Baza legala pentru prelucrare

Pentru a va inregistra ca un nou client

(a) Identitate

(b) Date contact

Indeplinirea unui contract cu dvs.

Pentru a procesa si livra comanda dvs. inclusiv:

(a) Sa gestioneze platile

(b) Colectarea si recuperarea banilor datorate noua

(a) Identitate

(b) Date contact

(c) financiar

(d) Tranzactie

(e) Marketing si comunicare

(a) Indeplinirea unui contract cu dvs.

(b) Necesitatea respectarii unei obligatii legale 

Pentru a gestiona relatia noastra cu dvs., care va include:

(a) Notificarea dvs. despre modificarile aduse termenilor nostri sau politicii de confidentialitate

(b) Va solicitam sa lasati o revizuire sau sa faceti un studiu

(a) Identitate

(b) Date contact

(c) Profil

(d) Marketing si comunicare

(a) Indeplinirea unui contract cu dvs.

(b) Necesitatea respectarii unei obligatii legale

(c) Necesare pentru interesele noastre legitime (pentru a ne actualiza inregistrarile si pentru a studia modul in care clientii utilizeaza produsele / serviciile noastre)

Pentru a gestiona si a proteja afacerea si site-ul nostru (inclusiv depanare, analiza de date, testare, intretinere de sistem, suport, raportare si gazduire de date)

(a) Identitate

(b) Date contact

(c) Tehnica

(a) Necesara pentru interesele noastre legitime (pentru conducerea afacerii, furnizarea de servicii de administrare si servicii IT, securitatea retelelor, prevenirea fraudei si in contextul unei reorganizari de afaceri sau al unui exercitiu de restructurare a grupului

(b) Necesitatea respectarii unei obligatii legale

Pentru a va furniza continut si anunturi relevante pentru site-uri si pentru a masura sau a intelege eficacitatea publicitatii pe care o oferim dvs.

(a) Identitate

(b) Contactati

(c) Profil

(d) Utilizare

(e) Marketing si comunicatii

(f) Tehnic

Necesar pentru interesele noastre legitime (pentru a studia cum clientii folosesc produsele / serviciile noastre, pentru a le dezvolta, pentru a ne dezvolta afacerea si pentru a ne informa strategia de marketing

Pentru a ne asigura ca suntem capabili sa oferim clientilor nostri un produs care sa le permita sa respecte obligatiile legale si profesionale si sa ia decizii informate privind parteneriatele de afaceri, investitiile sau creditele.

(a) Identitatea

(b) Contactati

(c) financiar

(d) Datele speciale de categorie si / sau date criminale

Necesare pentru interesele noastre legitime si cele ale clientilor nostri si in interesul public (pentru a oferi un serviciu utilizatorilor nostri pentru a le permite sa respecte obligatiile legale si sa ia decizii in cunostinta de cauza cu privire parteneriatele de afaceri, la investitii sau decizii de credit). Drepturile individuale de confidentialitate nu sunt niciodata depasite de interesele noastre legitime, deoarece prelucrarea acestor date permite un sistem stabil de actualizare a informatiilor, in timp real si ajuta la prevenirea sau detectarea unui act ilegal care este in interesul public (de exemplu, protejarea publicului impotriva practicilor necinstite).

Pentru a va face sugestii si recomandari cu privire la bunuri sau servicii care ar putea fi de interes pentru dvs.

(a) Identitate

(b) Contactati

(c) tehnic

(d) Utilizare

(e) Profil

Necesar pentru interesele noastre legitime (pentru a dezvolta produsele / serviciile noastre si a ne dezvolta afacerea)

 

Refuzul furnizarii datelor cu caracter personal necesare pentru executarea acestui contract sau pentru indeplinirea obligatiilor legale poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si Excelexpo.

 

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele / serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail / SMS / telefonic / mobile push / webpush / etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont / Cosul meu” sau sectiunea  “Cont / Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web si in aplicatia smartphone. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs. si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa. In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil, daca alegeti sa-l furnizati. Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop:

•   pentru partenerii cu cont de utilizator pe site: prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului sau ulterior crearii contului la sectiunea Profil > Buletine informative. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii Profil > Buletine informative, unde puteti eliminara bifa corespunzatoare. Accesul la profilul personal necesita logarea in cont cu e-mailul si parola aleasa la momentul crearii contului.

•   pentru partenerii fara cont de utilizator pe site: prin trimiterea unui e-mail la adresa office@excelexpo.ro. Pentru dezabonare puteti trimite un e-mail la adresaoffice@excelexpo.ro cu titlul “DEZABONARE – Nu doresc informatii”.

In anumite situatii, vizitatorii site-ului pot trimite o cerere de oferta sau plasa o comanda fara a se inregistra pe site dar transmitand anumite date personale in acest proces. Datele furnizate in aceste cazuri vor fi folosite exclusiv pentru a analiza cererea dvs. si a-i da curs, precum si pentru scopuri administrative aferente.

 

Durata pentru care va prelucram datele 

 

S.C. Excelexpo S.R.L.va prelucra datele cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus. Astfel, vom prelucra datele clientilor societatii pe intreaga durata a raporturilor contractuale precum si dupa finalizarea acesteia conform obligatiilor legale care revin in sarcina Excelexpo, inclusiv, dar fara a se limita la dispozitiile privind arhivarea.


Pentru a sti cat timp pot fi pastrate datele dumneavoastra, folosim urmatoarele criterii:

•   in cazul in care achizitionati produse / servicii, pastram datele dumneavoastra personale pe durata relatiei noastre contractuale si ulterior pe perioada stabilita de normele financiar – contabile, respectiv pentru o perioada de 10 ani;

•   in cazul in care participati la o oferta promotionala, pastram datele dumneavoastra personale pe durata ofertei promotionale;

•   in cazul in care ne contactati pentru o intrebare, pastram datele dumneavoastra personale pe durata necesara procesarii intrebarilor dvs., dar nu mai mult de 10 ani de la ultima corespondenta trimisa;

•   in cazul in care creati un cont, pastram datele dumneavoastra personale pana cand solicitati sa le stergem sau dupa o perioada de inactivitate (fara o interactiune activa cu noi). In acest sens, mentionam ca datele prelucrate pentru acest scop vor fi sterse la 10 ani dupa ultima interactiune cu utilizatorul contului (ca de exemplu, login in contul dumneavoastra);

•   in cazul in care v-ati oferit consimtamantul pentru marketing, pastram datele dumneavoastra personale pana cand va dezabonati sau solicitati sa le stergem sau dupa o perioada de inactivitate (fara o interactiune activa cu marcile noastre) definite in conformitate cu reglementarile si indrumarile locale. In acest sens, mentionam ca datele stocate in bazele noastre de date pentru scopul comunicarilor de marketing direct sunt sterse din evidentele acestor baze de date la 10 ani de ultima interactiune cu dumneavoastra.

•   in cazul in care modulele cookie sunt stocate pe computer, le pastram atata timp cat este necesar pentru ca acestea sa isi atinga scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de cos de cumparaturi sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) si pentru o perioada definita in conformitate cu reglementarile si indrumarile locale. In acest sens, mentionam ca datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentala online, pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastra si pentru a permite distribuirea continutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afisarii site-ului) vor fi pastrate pentru o perioada de maxim 10 ani de la colectarea acestora, in baza consimtamantului dumneavoastra.

•   in cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile in conformitate cu Politica noastra de confidentialitate. In situatia in care optati pentru stergerea contului de utilizator, va dezabonati automat de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent cu produsele si serviciile Excelexpo. In cazul in care solicitati stergerea contului insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

 

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

 

In scopurile stabilite mai sus, Excelexpo poate impartasi datele personale cu partile prezentate mai jos, inclusiv:

•   furnizorii de produse sau servicii care actioneaza ca operatori care furnizeaza produse si servicii de administrare a informatiilor, sistemelor si site-ului;

•   profesionisti care actioneaza ca prelucratori sau operatori comuni inclusiv: curieri, avocati, bancheri, auditori si asiguratori care ofera consultanta, servicii bancare, juridice, de asigurari si de contabilitate;

•   autoritatile de reglementare si alte autoritati publice care actioneaza ca prelucratori sau operatori in comun si care pot solicita raportarea activitatilor de prelucrare in anumite circumstante.

 

Transferul datelor cu caracter personal

 

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

•   partenerilor nostri interni / externi;

•   furnizorilor de servicii de curierat;

•   furnizorilor de servicii de plata / bancare;

•   furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

•   furnizorilor de servicii de cercetare de piata;

•   societatilor de asigurare si de contabilitate;

•   furnizorilor de servicii IT;

•   altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

 

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

 

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor.

 

In functie de context, s-ar putea sa ne gasim in situatia necesitatii absolute de a oferi informatii la un nivel mai inalt, atat global, cat si intern sau extern, partenerilor nostri si celor cu care facem transfer de date cu respectarea GDPR, in virtutea asigurarii oferirii unor servicii cat mai profesionale cu putinta. Informatiile controlate de noi ar putea fi transferate, transmise sau stocate si prelucrate in UE sau in alte tari decat tara in care locuiti, in scopurile descrise in aceasta politica. Aceste transferuri de date sunt necesare pentru a putea furniza servicii la cel mai inalt nivel, precum si a continua sa va furnizam materialele noastre la cel mai bun nivel profesional.

 

Prelucrare automata de date prin cookie

 

Site-urile www.excelexpo.ro/ www.excelexpo.eu foloseste identificatori de tip Cookie. In acest sens puteti consulta Politica noastra de Cookie, disponibila pe site, si va puteti exercita dreptul de a dezactiva Cookies, astfel cum este mai jos precizat.

 

Drepturile de care beneficiati

 

In calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

•   dreptul la informare respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Excelexpo, conform celor descrise in prezentul document;

•   dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Excelexpo cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

•   dreptul la rectificare respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Excelexpo a datelor cu caracter personal inexacte / nejustificate, precum si completarea datelor incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

•   dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

•   acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

•   in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

•   in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;

•   in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; 

•   in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale conform dreptului Uniunii sau al legislatiei romane. 
Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, Excelexpo  sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice. Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara pentru respectarea unei obligatii legale sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare:

•   dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care: 

•   persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

•   prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

•   Excelexpo nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau

•   persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate. Excelexpo poate continua sa foloseasca datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care avem consimtamantul dvs. sau pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta sau pentru a proteja drepturile noastre sau ale altei persoane fizice sau juridice. 

•   dreptul la portabilitatea datelor, respectiv: 

•    dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si, 
•    dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Excelexpo catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege. 

•   dreptul la opozitie. In ceea ce priveste activitatile de prelucrare, acesta se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos: 

•   in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al Excelexpo sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care Excelexpo poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; 

•   in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.

•   dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor: este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs., este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs. sau se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit. 

•   dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele: 

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

•   dreptul de retragere a consimtamantului in orice moment fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de Excelexpo SRL pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia, in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau. 

 

Pentru orice intrebari suplimentare sau cereri cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati Excelexpo  SRL la adresa de email: office@excelexpo.ro sau ne puteti contacta la adresa: str. Foisorului nr. 114 sector 3 Bucuresti.

 

Actualizarea Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal

 

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca prezenta Politica poate face obiectul unor modificari periodice de continut, prin actualizarea site-urilor detinute de Excelexpo. Va rugam sa nu continuati sa utilizati site-ul daca nu sunteti de acord cu astfel de modificari. De asemenea, va recomandam sa verificati aceasta pagina pentru orice actualizare.

Termenii prezentei Politici se interpreteaza in conformitate cu legislatia aplicabila.

 

Timpul de raspuns la solicitari

 

Ne straduim sa raspundem la toate solicitarile legitime in decurs de 30 zile calendaristice. Ocazional, poate dura mai mult de o luna daca solicitarea dvs. este deosebit de complexa sau daca ati facut mai multe solicitari. In acest caz, va vom notifica si informa.

Daca nu sunteti satisfacut de rezolutia data de noi, aveti dreptul sa adresati o plangere in orice moment la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) pentru probleme de protectie a datelor (http://www.dataprotection.ro/).

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila. 

 

Politica de utilizare cookie-uri

 

Aceasta politica se refera la cookie-urile si la tehnologiile similare folosite, dupa caz, in website-urile si aplicatiile operate de S.C. Excelexpo S.A. cu sediul in Str. Foisorului nr. 114, sector 3, Bucuresti, cod 031183, Romania (denumita in continuare Excelexpo).
 

Cookie-urile pot fi folosite pentru urmatoarele scopuri:

•   de functionare a site-ului,
•   de analiza a comportamentului vizitatorilor site-ului,
•   pentru publicitate.

 

Ce este un cookie
 

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre terminalul utilizatorului catre un server al unei terte parti.
 

Tipuri de cookie-uri folosite
 

Acest site foloseste doua tipuri de cookie-uri: per sesiune si fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei. Cookie-urile fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada determinata de parametrii cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.
 

Cum sunt folosite cookie-urile
 

Fisierele de tip cookie fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului  in principal si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.
 

Cookie-urile se pot folosi pentru a oferi utilizatorilor o experienta placuta de navigare, pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor precum si pentru crearea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre de internet, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, fara a permite identificarea personala a utilizatorului.
 

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.
 

Cookie-urile si / sau tehnologiile similare strict necesare sunt esentiale pentru buna functionare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastra la accesarea site-ului sau in urma actiunilor efectuate in site, dupa caz. Puteti seta browser-ul dumneavoastra pentru a bloca / dezactiva cookie-urile, insa in acest caz anumite sectiuni ale site-ului nu vor functiona corect. In cazul in care doriti sa blocati cookie-urile, unele functionalitati ale site ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfunctionalitati sau erori in folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor va poate impiedica sa cumparati online sau sa va autentificati in contul dumneavoastra. Dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi, cu respectarea legislatiei, publicitate online; ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs., evidentiate prin comportamentul de navigare.

 

Mai jos aveti fiecare cookie utilizat pe website si rolul acestuia. Nu vom utiliza aceste cookie-uri in alte moduri decat cele indicate in prezenta Politica de utilizare cookie-uri.

 

Denumire cookie

Categorie

Tip

Scop

Perioada

PCC

functionalitate

fix

permite cautarea cosului abandonat sau persistent

6 luni

PPLastShow

functionalitate

fix

limiteaza cat de des se afiseaza pop-up-urile cu promotii

2 luni

WLID

functionalitate

fix

permite cautarea listelor de favorite persistente

6 luni

MIPHPF_SESSION  132772663

functionalitate 

per sesiune 

Salveaza sesiunea browser-ului

durata sesiunii

 

Excelexpo poate folosi serviciile unor terti in scopul oferirii de functionalitati, pentru analiza si pentru publicitate. Este posibil ca aceste terte parti sa seteze si sa foloseasca cookie-uri si/sau tehnologii similare. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului. Pentru mai multe detalii, consultati politicile de protectie a datelor precum si ghidurile de administrare a preferintelor utilizatorilor si posibilitatile de dezactivare oferite de companiile care gestioneaza aceste servicii, dupa caz.
 

Google Analytics
Categorie: Analiza
Scop: Web analytics
Politici: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html, https://support.google.com/analytics/answer/6004245
 

Google AdWords
Categorie: Publicitate
Scop: Remarketing
Politici: https://policies.google.com/privacy, https://policies.google.com/technologies/ads
 

Google Maps API
Categorie: Functionalitate
Scop: Puncte si estimate de livrare in apropierea utilizatorului prin reverse geocoding
Politici: https://policies.google.com/privacy
 

Politica de utilizare cookie-uri face parte din Politica Excelexpo cu privire la protectia datelor personale si se completeaza cu Termenii si Conditiile Excelexpo, pe care va incurajam sa le cititi, acestea incluzand informatii suplimentare utile. Pentru orice intrebare, va rugam sa ne contactati la office@excelexpo.ro.  

 

 

Prin accesarea site-ului www.excelexpo.ro sau www.excelexpo.eu si / sau oferindu-ne orice informatie cu caracter personal, va dati consimtamantul explicit ca toate datele cu caracter personal pe care ni le furnizati sa fie prelucrate de noi in modul si in scopurile  descrise in prezenta Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal si in conformitate cu legile si regulamentele in vigoare privind datele cu caracter personal.

 

Ultima actualizare -  12 aprilie 2019